اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون جذب کمک پرستاری بصورت شرکتی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر عین ا.. زاهدپاشا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون جذب کمک پرستاری بصورت شرکتی خبر داد.

دکتر زاهدپاشا تاکید داشت: تعداد ۴۰ پذیرفته شده نهایی در آزمون جذب کمک پرستاری پس از طی مراحل آزمون های کتبی و مصاحبه های حضوری انتخاب شدند.

وی ادامه داد: درصورت عدم کسب شرایط احراز ازنظر هسته گزینش و حراست دانشگاه و تاییدیه طب کار، به ترتیب و براساس اولویت نمره اخذ شده، با درنظر گرفتن سهمیه مورد نظر (ازنظر ایثارگری، جنسیت) ازنفرات بعدی جهت مراحل بعدی گزینش دعوت بعمل خواهد آمد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ادامه داد: پذیرفته شدگان عزیز با دردست داشتن مدارک ذیل ازتاریخ دوشنبه ۹ اردیبهشت لغایت یکشنبه ۱۵ اردیبهشت (به جز روزهای پنجشنبه وجمعه ) فرصت دارند خود رابه هسته گزینش دانشگاه معرفی نمایند.

مدارک مورد نیاز :

۱-  سه قطعه عکس ۴*۳

۲-  اصل شناسنامه

۳-  اصل کارت ملی

۴-  اصل کارت پایان خدمت (برای آقایان)

۵-  آخرین مدرک تحصیلی

۶-  کارت عضویت درصورت عضویت درهلال احمر ، بسیج ویا......

جهت مشاهده اسامی پذیرفته شدگان آزمون جذب کمک پرستاری بصورت شرکتی درتاریخ ۱۳۹۷/۶/۲۳  اینجا کلیک نمایید.