جلسه هم اندیشی با اعضای هیات علمی جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دومین نشست هم اندیشی پژوهش با حضور اعضای هیات علمی جوان، مدیران و کارشناسان امور پژوهشی هفتم اردیبهشت ۹۸ در سالن شورای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است دکتر قدیمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، ضمن نیازسنجی در خصوص دوره های آموزشی مرتبط با توانمند سازی اعضای هیات علمی، به معرفی آیین نامه های ضروری مرتبط با امور پژوهشی از قبیل آیین نامه ارتقا، شیوه نامه پرداخت فوق العاده تمام وقتی و پیشگیری از رکود علمی پرداخت

قابل ذکر است معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، آمادگی این معاونت را بمنظور کمک به محققین اعلام نمود و بر گسترش تعامل با محققین خارج دانشگاهی از جمله محققین ایرانی مقیم خارج از کشور و طرحهای علمی بین رشته ای تاکید داشتند.

سپس دکتر نجف زاده، رییس پژوهشکده سلامت، روند ارسال طرحهای تحقیقاتی را جهت حاضرین تشریح نمودند و بر رعایت حقوق معنوی و اصول اخلاق در پژوهش در طرحها و انتشارات علمی محققین دانشگاهی تاکید کرد.

در ادامه استادان جوان نظرات و پیشنهادات خود را بیان فرمودند.