سومین یادواره شهدای آموزشگاه بهیاری باب الحوائج (عج) دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، سومین یادواره شهدای آموزشگاه بهیاری باب الحوائج(ع) برگزار شد.

گفتنی است این مراسم با حضور فارغ التحصیلان آموزشگاه فوق و مربیان در اردوگاه شهید میرزا کوچک خان جنگلی  شهرستان رامسر برگزار شد.
در این یادواره دکتر صمیمی فرمانده گردان بهداری در زمان دفاع مقدس و سردار صادقیان فرمانده بهداری سپاه منطقه ۳ گیلان و مازندران در دفاع مقدس و برادر آزاده دکتر کوچکی، دانش آموخته آموزشگاه  و مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گلستان و آقای رضا دادپور به  روایتگری و نقل خاطره پرداختند.
لازم به ذکر است که از ۶۰ نفر پذیرفته شده در این آموزشگاه، ۵ نفر به شهادت رسیدند، ۳۵ نفر جانباز، یک نفر آزاده و مابقی هم از رزمندگان دفاع مقدس می باشند.
بسیاری از این دوستان، بیش از ۳۰ سال از یکدیگر بی اطلاع بودند اما با پیگیری صورت گرفته حدود ۲ سال است که هر سال از دورترین شهرستان استان گلستان یعنی گنبد کاووس تا غربی ترین شهرستان مازندران رامسر دور هم جمع شده و به یاد دوستان شهیدشان به بیان خاطرات می پردازند.