درخشش بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی بابل در کسب رتبه های برتر پژوهشی کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه از کسب رتبه های برتر واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان های دانشگاه در ارزشیابی و رتبه بندی پژوهشی در سطح کشوری و منطقه ای خبر داد.

دکتر سید فرزاد جلالی گفت: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ ۹ تیر ماه سال ۱۳۹۸ نتایج ارزشیابی و رتبه بندی فعالیتهای پژوهشی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی کشور را اعلام نمود.

وی بیان داشت: بر مبنای این رتبه بندی، مرکز آموزشی درمانی آیت ا.. روحانی (ره) با امتیاز ۱۸۷۵ در میان ۲۷ بیمارستان وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی تیپ ۲ رتبه سوم کشور را کسب نمود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی با امتیاز ۱۵۰۰ رتبه هشتم و مرکز آموزشی درمانی کودکان امیرکلا با امتیاز ۱۴۴۵، رتبه نهم بیمارستانهای مشابه در سطح کشور را کسب نمودند.

دکترسید فرزاد جلالی تصریح کرد: این سه مرکز آموزشی درمانی در میان واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای تابعه دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه یک (شامل دانشگاههای علوم پزشکی مازندران، گیلان، گلستان، سمنان و شاهرود) بترتیب حائز رتبه های اول تا سوم شدند.

وی افزود: این موفقیت چشمگیر که حاصل تلاش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، اعضای هیات علمی و ... می باشد را خدمت کلیه دانشگاهیان به ویژه صاحبان فرایند در سه مرکز آموزشی درمانی مورد اشاره تبریک عرض می نمایم.