اهدای عضو جوان بابلی، جان سه بیمار را نجات داد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، از اهدای عضو جوان ۱۸ ساله اهل روستای رئیس کلا شهر مرزیکلا بخش بابلکنار و نجات جان۳ بیمار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه، گفت: زنده‌یاد سامان بابانژاد، جوان ۱۸ ساله اهل روستای رئیس کلا شهر مرزیکلا بخش بابلکنار که به دلیل تصادف به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل‌شده بود و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران بخش آی سی یو جراحی بیمارستان دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گردید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و دو کلیه به۳ بیمار حیات دوباره بخشید.
وی افزود: زنده‌یاد مرحوم « سامان بابانژاد » نود و دومین مورد شناسایی‌شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و هشتمین مورد در سال ۱۴۰۱ بود.