برگزاری ششمین کنگره بین‌المللی زیست پزشکی

ششمین کنگره بین‌المللی زیست پزشکی با هدف ارتباط بین زیست‌شناسی و پزشکی به صورت مجازی (غیرحضوری) ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود

از محورهای اصلی این کنگره می‌توان به مباحثی نظیر "زنان و بهداشت باروری"، "ژنتیک پزشکی"، "میکروب‌شناسی و بیماری‌های عفونی"، "مهندسی بافت و سلول‌های بنیادی"، "سرطان؛ پیشگیری، تشخیص و درمان"، "بیوشیمی بالینی"، "پزشکی سالمندان"، "واکسن" و "سلامت دندان" اشاره کرد.
همچنین در  این کنگره درخصوص موضوعاتی نظیر تغذیه و سلامت، نانو زیست فناوری پزشکی، متابولیسم و بیماری‌های متابولیکی، پزشکی شخصی، روانشناسی بالینی، علوم اعصاب شناختی، ویروس‌شناسی پزشکی، داروسازی، قارچ‌شناسی پزشکی، آموزش پزشکی، اپیدمیولوژی، اقتصاد بهداشت، ایمنی‌شناسی (ایمونولوژی)، فیزیولوژی پزشکی، هماتولوژی، بیوتکنولوژی پزشکی (زیست فناوری)، انفورماتیک پزشکی و سلامت اجتماعی بحث و بررسی و سخنرانی انجام می‌شود.
گروه‌های هدف کنگره مذکور شامل متخصصان ژنتیک، بیوشیمی، سلولی و مولکولی، بیوتکنولوژی (زیست فناوری)، علوم گیاهی و جانوری، بیوفیزیک، میکروب شناسی، دبیری زیست و زیست عمومی، پزشکی عمومی، داروسازی، پزشکی سالمندان، جراح عمومی، زنان، مامایی، پرستاری و هماتولوژی هستند.
از دیگر گروه‌های هدف این کنگره می‌توان به تغذیه، ژنتیک پزشکی، میکروب‌شناسی بالینی، بیوشیمی بالینی، انفورماتیک پزشکی، اخلاق پزشکی، اپیدمیولوژی، آموزش پزشکی، روان‌شناسی بالینی، فیزیولوژی پزشکی، علوم اعصاب شناختی، بیوتکنولوژی دارویی، اقتصاد بهداشت، بیوتکنولوژی پزشکی و رشته‌های علوم پایه نظیر بیوانفورماتیک، مهندسی پزشکی و نانو اشاره کرد.
پروفسور داریوش فرهود، پدر علم ژنتیک ایران و دبیر علمی ششمین کنگره بین المللی زیست پزشکی در پیامی درباره این کنگره اظهار کرده است که "با توجه به اهمیت جهانی علم در خدمت صلح و توسعه، کنگره زیست پزشکی پتانسیل ایجاد فضایی مناسب جهت تبادلات پژوهشی میان ایران و کشورهای اروپایی و آسیایی را از طریق جذب حمایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی سراسر دنیا فراهم می‌کند."
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این کنگره بین‌المللی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دانشگاه کوفه (عراق)، دانشگاه کاتب (افغانستان)، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد، کالج بین‌المللی ابن‌سینا (مجارستان)، پژوهشکده نسیم (بین‌المللی)، فدراسیون بین‌المللی شیمی بالینی و پزشکی آزمایشگاهی (IFCC) برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت کنگره به نشانی https://www.icbcongress.com مراجعه کنند.