سومین دوره مجازی طرح ولایت برگزار می شود

به همت موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) سومین دوره مجازی طرح ولایت ویژه دانشجویان، معلمین و فعالین فرهنگی غیر حوزوی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، به همت موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) سومین دوره مجازی طرح ولایت ویژه دانشجویان، معلمین و فعالین فرهنگی برگزار می‌شود.
زمان ثبت‌نام این دوره از 20 مهرماه تا 15 آبان ماه 1401 خواهد بود که شروع این دوره از تاریخ ۱ آذرماه آغاز خواهد شد.
 موضوعاتی که در این دوره آموزش داده می‌شود معرفت‌شناسی، خداشناسی، انسان‌شناسی، فلسفه حقوق، فلسفه اخلاق و فلسفه سیاست است.
گفتنی است، این دوره مخصوص برادران و خواهران غیر حوزوی از ۱۸ سال تا ۴۰ سال است.
علاقه‌مندان برای شرکت در دوره مجازی طرح ولایت می‌توانند از ساعت ۱۰ الی ۱۸ با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایند.
برادران: 09335440807- 09130991502
خواهران: 09036141498- 09036141497