ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل از ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط تیم اعتباربخشی وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جعفری پور گفت: تیم اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی توسط هیات ارزیابی بیرونی وزارت بهداشت، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل را در ۸ حیطه، رسالت و اهداف، برنامه آموزشی، روش‌های ارزیابی، دانشجویان، هیات علمی، منابع آموزشی، ارزشیابی دوره، مدیریت عالی و اجرایی که از برنامه‌های دبیرخانه آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت است از تاریخ 26 لغایت 28ماه مهر سال 1401 مورد ارزیابی قراردادند.
وی گفت: در این راستا هیات ارزیابی بیرونی به سرپرستی خانم دکتر اطهرامید و سایر اعضای تیم در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل حضور یافته و علاوه بر بررسی مستندات حوزه‌ها، فضاهای اداری- آموزشی- پژوهشی دانشکده، گروه‌های آموزشی علوم پایه و بالینی و نیز مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه را مورد ارزیابی قراردادند.
دکتر جعفری پور افزود: نماینده دبیرخانه پزشکی عمومی آقای دکتر محمدی از نزدیک در جریان روند اعتباربخشی قرارگرفته و تأکید نمودند بر این‌که ارزیابی بیرونی علاوه بر ارتقاء کیفیت آموزشی به تقویت زیرساخت‌های دانشگاه نیز کمک  خواهد نمود.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: تیم اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی وزارت بهداشت جلساتی با اعضای هیات علمی، دانشجویان مقاطع مختلف برگزار نمودند.
وی در پایان از زحمات ریاست دانشگاه و معاونین دانشگاه، معاونین و مدیران دانشکده پزشکی روسای بیمارستان‌ها، اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارشناسان و کارکنان تقدیر و تشکر نمودند.