برگزاری مراسم گرامیداشت روز آمار در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم گرامیداشت روز آمار، در سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد.

این مراسم با حضور معاون درمان، مدیریت اداره آمار و فناوری اطلاعات، مدیر درمان ، مدیر پژوهشی و کارشناسان آمار و واحدهای تابعه دانشگاه اول آبان برگزار شد.
در ابتدا مهندس سید مهدی اکبری مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ضمن خیرمقدم به مدعوین و تبریک روز ملی آمار، در خصوص عملکرد آمار و فناوری اطلاعات ، اهمیت و نقش آن در برنامه‌ریزی مدیران، نقاط قوت و ضعف و راهکارها جهت برطرف نمودن مشکلات و پیشرفت مطالبی را عنوان کرد.
همچنین دکتر سیفی معاون درمان، دکتر شریف پور مدیر درمان و دکتر بیژنی مدیر پژوهشی مطالبی در خصوص اهمیت آمار و اطلاعات و تأکید بر سرعت،دقت،صحت اطلاعات در حوزه‌های سازمانی و مدیریتی برای برنامه‌ریزی و پیش‌بینی در آینده و یکسان‌سازی آمار و دسترسی سریع مدیران به آمار و اطلاعات سخنانی را ایراد نمودند و هر یک از حاضرین در جلسه نیز نظرات خود را در خصوص مسائل و مشکلات حوزه آمار بیان نمودند.
درنهایت از همه کارشناسان آمار واحدهای تابعه تقدیر و تشکر به عمل آمد.