اعتبار بخشی رشته کارشناسی فوریت های پزشکی دانشگاه انجام شد

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، ارزشیابی و اعتبار بخشی رشته کارشناسی فوریتهای پزشکی دانشگاه ، توسط اعضای بورد فوریتهای پزشکی کشور آقای دکتر نوری و همراهان در دانشکده پیراپزشکی با حضور معاونت آموزشی دانشگاه، ریاست اورژانس پیش بیمارستانی بابل، رئیس دانشکده پیراپزشکی و اعضا هیئت علمی طب اورژانس و فوریتهای پزشکی انجام پذیرفت.

گفتنی است بازدید کنندگان از  مرکز مهارت آموزی، کلاسهای درس، کتابخانه و سالن امتحانات و دیگر امکانات دانشکده بازدید نموده و در پایان با دانشجویان اولین دوره این رشته در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز دیداری داشتند.
قابل ذکر است در این نشست امکانات دانشکده مورد تایید قرار گرفت و نیاز سنجی امکانات و اعضای هیات علمی انجام شد.
لازم به ذکر است از سال تحصیلی جدید، رشته فوریتهای پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بابل اقدام به پذیرش دانشجو نموده است.