جاده جدید بابل به آمل حادثه خیزترین جاده‌ی شهرستان بابل

رئیس مرکز مدیرت و حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی بابل از جاده های جدید بابل به آمل، خشرودپی و گنج افروز بعنوان حادثه خیزترین جاده های شهرستان بابل در 6 ماهه نخست سال جاری یاد کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس بابل، دکتر رمضانی رئیس مرکز مدیرت و حوادث و فوریت های پزشکی بابل گفت: به طور کلی عوامل موثر در رخداد حوادث ترافیکی در سه بعد عوامل و اشتباهات انسانی، عوامل و تهدیدات محیطی و جاده ای و عوامل مرتبط با ایمنی وسیله نقلیه قرار می گیرد.
دکتر میرسعید رمضانی اورژانس پیش بیمارستانی بیان داشت: مهمترین عوامل انسانی منجر به تصادفات شامل ناتوانی ها و محدودیتهای جسمی، عدم تعادل روحی و روانی، فقدان آموزش و مهارت کافی، رفتارهای مخاطره آمیز، عدم استفاده از سیستم های ایمنی مانند کمربند و کلاه ایمنی ست .
وی ادامه داد: در حیطه عوامل و مخاطرات محیطی و جاده ای مهمترین عوامل حادثه خیز شامل مشکلات طراحی، ساختار و کارایی راه مانند باریک بودن، نداشتن شانه، پیچ جاده بدون نقاط دسترسی، مخاطرات پیرامون راه مانند پل، درخت، خاکریزهای کنار مسیر، وضعیت راه مانند بارندگی ویخبندان و فقدان سیستم روشنایی و علائم هشدار دهنده ست.
این مسئول افزود: مشکلات وسایل نقلیه مانند هرگونه نقص و اشکال وسیله نقلیه که مربوط به طراحی خودرو و یا به علت فرسودگی خودرو هم نقش بسیاری در ایجاد حادثه دارد.
دکتر رمضانی اذعان داشت: با توجه به بالا بودن نرخ بروز حوادث ترافیکی در شهرستان و روند رو به رشد استفاده از وسایل نقلیه بررسی نقاط حادثه خیر شهرستان بابل به منظور بستر اطلاعاتی مناسب برای پیش گیری و کنترل، ضروری است.
 رئیس مرکز مدیرت و حوادث و فوریت های پزشکی بابل در ادامه بیان کرد: در بررسی و تحلیل داده های مرتبط با ماموریتهای حوادث ترافیکی شش ماهه نخست سال ۱۴۰۱، جاده جدید بابل به آمل تعداد 244ماموریت تصادفی، جاده خشرودپی با تعداد 186ماموریت تصادفی و جاده گنج افروز با 165 ماموریت تصادفی، حادثه خیزترین جاده های شهرستان بابل بودند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت:همچنین میدان ولایت تا ترمینال موزیرج با 123 ماموریت تصادفی، شهر امیرکلا با  106  تصادفی، کمربندی غربی با 95 تصادفی  حادثه خیرترین مناطق شهری از لحاظ تصادفات بودند.