کارگاه های آموزشی "خطای تصادفی و " اصول پایه روش تحقیق برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه های آموزشی "خطای تصادفی و راه های کمی سازی آن / حدود اطمینان و اصول پایه روش تحقیق " ویژه اعضای هیات علمی و محققین علاقمند دانشگاه همراه با استقبال اساتید، در سالن توانمندسازی برگزار گردید.

در کارگاه آموزشی "خطای تصادفی و راه های کمی سازی، آن دکتر مهدی سپیدارکیش به بیان مفاهیم مرتبط با خطای تصادفی نمونه گیری و همچنین «فاصله اطمینان» (Confidence Interval) پرداخته و با ذکر مثال‌هایی، نحوه تفسیر نتایج را ارائه نمودند.
همچنین در کارگاه دو روزه آموزشی " اصول پایه روش تحقیق" مطالبی در خصوص اصول تنظیم پروپوزال و فرایند تصویب پایان نامه، نکاتی در مورد مطالعات Case Control و Cohort Study مطرح شد و با معرفی مطالعات بالینی (RCT) و کلیات مطالعات ثانویه ادامه یافت.
  در این کارگاه مطالبی در خصوص معرفی پایگاههای مهم اطلاعاتی و اصول مهم جستجوی منابع علمی، نکاتی در مورد ابزار جمع آوری داده‌ها و اعتبار سنجی ابزار مطرح شد و با معرفی انواع مقالات، اصول نگارش مقالات علمی و پاسخ به سوالات خاتمه یافت.