پیگیری مطالبات دانشگاه علوم‌پزشکی بابل از مسئولین سازمان برنامه و بودجه کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، نشست مشترک دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه با هماهنگی و همراهی دکترکریمی نماینده مردم شهر بابل در مجلس شورای اسلامی، با دکتر نجفی‌خواه معاون علمی و اجتماعی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار گردید.

گفتنی است در این دیدار که معاون توسعه و مدیران مالی و بودجه دانشگاه نیز حضور داشتند، مشکلات بودجه ای و مالی دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل مطرح شد.
همچنین در ادامه، درخصوص مطالبات ۲۲۱ میلیارد تومانی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل از بیمه ها(خصوصا تامین اجتماعی که بیش از ۸ ماه گذشته پرداخت نشده است) بررسی و پیگیری انجام گرفت.
در همین راستا دکتر نجفی‌خواه نیز با بیان این نکته که در سایر دانشگاه‌ها هم وضعیت مشابه وجود دارد، قول پیگیری و مساعدت در این زمینه را اعلام داشتند.