گسترش ارتباط با صنعت و جامعه در دانشگاه علوم پزشکی بابل

رییس گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل از انجام گام های ارزشمند در حوزه‌ی ارتباط با صنعت و جامعه در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیمین موعودی گفت: چشم انداز سال ۱۴۰۴ جمهوري اسلامي ايران، احراز جايگاه نخست اقتصادی، علمی و فناوری در بين ۲۵ كشور منطقه آسياي جنوب غربي (شامل آسیای میانه، قفقاز، خاورمیانه و کشورهای همسایه) است و تحقق اهداف این چشم انداز بيست ساله ایران با تحقق نقشه جامع علمي كشور امكان پذير خواهد بود.
دکتر سیمین موعودی رییس گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: لازمه اجرايي شدن این نقشه جامع علمی، ارتقاي نقش دانشگاهها و استقلال عمل آنها، به خصوص در حوزه ی فناوري و نوآوري و گسترش ارتباط با صنعت و جامعه است.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تاکنون، با همت و حمایت دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه و دکتر رجب‌نیا معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه که هر دو از فناوران حوزه ی سلامت می باشند، گام های ارزشمندی در حوزه ی ارتباط با صنعت و جامعه برداشته است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: تفاهم نامه دانشگاه با پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس تهران با هدف توسعه ظرفیت های دانشی، پژوهشی و فناورانه در حوزه سلول های بنیادی قلب و همچنین همکاری در زمینه استفاده عملی از سلول های بنیادی قلب در درمان بیماران قلبی و همچنین تحقیقات در حوزه های ژن درمانی و مهندسی بافت در سال ۱۴۰۱ و تدوین پروژه های تحقیقاتی به منظور اجرایی شدن این تفاهم نامه، نمونه ای از اقدامات در این مسیر می باشد.

دکتر سیمین موعودی افزود: تدوین برنامه ی مشترک با شرکت دانش بنیان مازی نور جهت پیشگیری و کنترل اختلالات اسکلتی- عضلانی (اختلالات مرتبط با کار)، تدوین برنامه ی مشترک با شرکت فرآورده های لبنی گلا با هدف تولید داخلی محصولات لبنی مورد نیاز گروه های خاص و انعقاد تفاهم نامه همکاری های تحقیقاتی و خدماتی از سال ۱۴۰۲ بين دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل و شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران با هدف تولید داخلی فرآورده های دارویی مورد نیاز کشور دیگر فعالیت های این حوزه می باشد.
رییس گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: ظرفیت های تحقیقاتی دانشگاه به بیش از ۳۰ شرکت تولیدی شهرستان بابل در راستای اجرای طرح های تحقیقاتی مورد نیاز شرکت ها و تامین بستر مناسبی جهت بهبود خدمات و ارتقای سلامت اعلام شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: بستر مشارکت پژوهشگران برجسته ی دانشگاه در جلسات تخصصی شورای اسلامی و شهرداری بابل به منظور تاثیرگذاری متخصصین دانشگاهی در تصمیمات شهری در حوزه های خدمات شهری، بهداشت محیط، سلامت و محیط زیست فراهم شد.