درخشش دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل در پنجاهمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی سال ۱۴۰۲

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از درخشش ۴ دانشجو دانشجویان پزشکی این دانشگاه در پنجاهمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی سال 1۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر  بابایی گفت: چهار نفر از دانشجویان پزشکی این دانشگاه ، در پنجاهمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی سال۱۴۰۲ ، رتبه ی زیر ۵۰ کشور را کسب نمودند.
دکتر منصور بابایی معاون آموزشی دانشگاه  تصریح کرد: «کوثر حسنی، پزشکی ورودی سال ۱۳۹۴، رتبه‌ی ۹ کشور»، «آقای علی طاهری‌نژاد لداری، پزشکی ورودی سال ۱۳۹۴، رتبه‌ی ۱۰ کشور»، «آقای سیدامیرمحمد رضایی مجد، پزشکی ورودی سال ۱۳۹۵، رتبه ی ۲۵ کشور» و «آقای رضا نیکخو امیری، پزشکی ورودی سال ۱۳۹۵، رتبه‌ی ۳۲» کشور را کسب کردند.