حال عمومی بیمار اعزامی از گلستان مساعد است

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر میر سعید رمضانی رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه گفت : حال بیمار اعزامی از گلستان که با وضعیت بحرانی توسط اورژانس ۱۱۵ گلستان با بالگرد به بابل اعزام شد مساعد است و فردا تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد .

دکتر میر سعید رمضانی بیان داشت : بیمار آقای ۵۲ ساله ای است بابلی که در شهرستان گنبد به خاطر تصادف شدید از ناحیه لگن و پا دچار تروما شده بود و با وضعیت بحرانی با بالگرد از استان گلستان به بابل اعزام شد .
وی گفت : بعد از فرود بالگرد اورژانس ۱۱۵ گلستان در پد بالگرد بیمارستان آیت اله روحانی بابل بیمار مورد نظر با کنترل وضعیت علائم حیاتی و پایش‌های مکرر توسط کارشناسان ، با یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان شهید بهشتی بابل انتقال یافت .

این مسئول تصریح کرد: این بیمار فردا  توسط جراحان مجرب بیمارستان شهید بهشتی بابل تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت .

رئیس اورژانس  بابل ابراز امیدواری کرد و گفت:  بیمار مذبور هرچه زودتر با حال مساعد بتواند به آغوش خانواده  برگردد .