برگزاری همزمان دومین همایش جامع گوارش و کبد، نهمین همایش بین المللی هپاتیت و اولین همایش جامع اندوسکوپی های گوارشی

دومین همایش جامع گوارش و کبد، نهمین همایش بین المللی هپاتیت تهران و اولین همایش جامع اندوسکوپی‌های گوارشی ایران» به طور همزمان در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.

به گزارش وبدا، دکتر سیدموید علویان دبیر علمی این همایش با اعلام این خبر گفت: این همایش ها در تاریخ 20 لغایت 23 شهریور ماه سال‌جاری به صورت همزمان و حضوری در مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در 3 سالن موازی برگزار می شود.

وی با اعلام برگزاری کارگاه های تخصصی در سالن های فرعی همایش، افزود: این همایش ها با هدف بحث و تبادل نظر در مورد جدیدترین دستاوردها، روش ها و درمان بیماری های مرتبط با حضور استادان برجسته و فعال داخلی و بین المللی در این حوزه برگزار می‌شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام و شرکت در این همایش می توانند به آدرس Scienceglob.ir مراجعه کنند.