کسب رتبه برتر اعتبار بخشی آموزشی توسط بیمارستان شهید یحیی‌نژاد

رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد از کسب رتبه برتر اعتبار بخشی آموزشی توسط بیمارستان شهید یحیی‌نژاد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سعادت گفت: بیمارستان شهید یحیی نژاد قدیمی ترین بیمارستان شمال کشور با قدمت 95 ساله است که در یکسال اخیر، در دو زمینه اعتبار بخشی بالینی و آموزشی توانست رتبه کامل را کسب نماید.
دکتر پیام سعادت رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل بیان داشت: بیمارستان ها به عنوان مرکز آموزشی درمانی هر ساله توسط کارشناسان وزارت بهداشت در سه حیطه بالینی، آموزشی و پژوهشی مورد پایش و اعتبار سنجی قرار می‌گیرند.
دکتر پیام سعادت خاطر نشان کرد: بیمارستان شهید یحیی نژاد در سال 1401 توسط وزارت بهداشت مورد ارزشیابی و پایش قرار گرفت که با دریافت نمره لازم موفق به کسب عنوان بیمارستان درجه یک در حیطه آموزشی شد.
این مسئول با اشاره به اینکه بیمارستان شهید یحیی نژاد تا قبل از سال 1400 تایید یکساله آموزشی را داشته و این برای نخستین بار بوده که این مقام را کسب نموده، اذعان داشت: این نتیجه مرهون تلاش کادر درمان این مرکز، پیگیریهای لازم  و حمایتهای مسئولین دانشگاه بوده است که جا دارد از همه عزیزان تقدیر و تشکر ویژه داشته باشم.