هم‌اندیشی خیرین حوزه سلامت شهرستان بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلسه خیرین سلامت دانشگاه  با حضور حجت الاسلام حاج حسن روحانی امام جمعه بابل، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر اباذر اکبرزاده پاشا رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین حوزه سلامت دانشگاه بهمراه اعضای سازمان های مردم نهاد، خیرین و نیکوکاران، اعضای هیات رئیسه و جمعی از مسئولین دانشگاه و مراکز تابعه در سالن عترت بیمارستان آیت الله روحانی(ره) بابل برگزار شد.

در این جلسه گزارشی از اقدامات خیرین در سالهای گذشته ارائه گردید و همچنین نیازمندیها و برنامه های پیش رو دانشگاه در راستای ارتقا و برطرف شدن مشکلات مطرح گردید.
در پایان جلسه از خیر نیکوکار حاج صمد میناگر بعنوان نیکوکار برتر، از بنیاد نیکوکاری سلامت بعنوان سازمان مردم نهاد برتر و همچنین موسسه خیریه بیمارستان یحیی نژاد بعنوان موسسه خیریه حامی بیمارستانی برتر تقدیر و تشکر شد.