حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در دانشگاه علوم‌پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و دکتر نیما رضایی، دبیر کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت بهداشت با حضور در دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن نشست با دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه، از مراکز تحقیقاتی "سلامت و بهداشت دهان"، "مواد دندانی" و "فناوری های نوین زیست پزشکی و میکروبی" دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید کردند.

وی ضمن بازدید از دفتر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، دفتر یوسرن USERN دانشگاه را افتتاح نمودند.
قابل ذکر است جلسه شورای سیاست گذاری کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی در حوزه علوم پزشکی به میزبانی بابل با حضور روسای کمیته‌های تحقیقات دانشجویی دانشگاه ‌های علوم‌پزشکی کشور به میزبانی بابل برگزار شد.
همچنین در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ ۲۹ و ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ "نخستین کنگره دانشجویی پژوهش و فناوری دانشجویان شمال کشور" در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار خواهد شد.