اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در بندبن برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، اردوی جهادی فرهنگی، عمرانی و درمانی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل در روستای منطقه بندبن برگزار شد.

قابل ذکر است: نقاشی و رنگ آمیزی کاربرگ، قصه گویی و کلاس روانخوانی ، تهیه و بسته بندی نذری (نان و پنیر و خرما) در شب شهادت امام رضا (ع) با همکاری کودکان روستا، برگزاری انواع بازی و مسابقه و اهدای جوایز ، نمایش فیلم شاهزاده روم برای دختران و پسران ابتدایی، شناسایی افراد بی بضاعت روستا جهت خرید کیف و لوازم التحریر برای ۱۶ دختر و پسر ابتدایی با جمع آوری کمک‌های مومنانه دانشجویان، تهیه پوستر از خدمات فرهنگی این اردو بوده است.

همچنین طراحی و زیبا سازی دیوار مدرسه ابتدایی و مرتب کردن آزمایشگاه از اقدامات عمرانی این اردو جهادی به شمار می رفت.

گفتنی است: دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه، دکتر اصغرنیا معاون فرهنگی دانشگاه، مسئول بسیج دانشجویی استان و شهرستان، رئیس آموزش و پرورش، بخشدار بند پی شرقی، مسئول بسیج دانش آموزی از روند برگزاری این اردو بازدید بعمل آوردند.