درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان کشور

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، از موفقیت غرور آفرین دانشجویان این دانشگاه در مرحله کشوری پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد و گفت: دو مدال نقره، یک برنز و یک دیپلم افتخار حاصل تلاش دانشجویان این دانشگاه در این رقابت علمی بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر بابایی گفت: چهارنفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل افتخارات ارزنده ای در مرحله کشوری پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور کسب نمودند.
دکتر منصور بابایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: محمد امین حاجی اندواری و علی طاهری نژاد لداری دانشجویان رشته پزشکی در حیطه استدلال بالینی موفق به کسب مدال نقره شدند.

وی افزود: هدیه بابایی دانشجوی رشته پزشکی مدال برنز در حیطه همگرایی علوم پایه و نیما وثوقی دانشجوی رشته پزشکی دیپلم افتخار در حیطه همگرایی علوم پایه را کسب نمودند.