درخشش بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل در مسابقات ورزشی استان مازندران

بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل  در مسابقات بسیج استان مازندران که به مناسبت هفته دفاع مقدس انجام شد خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تیم آمادگی جسمانی و دارت شهرستان بابل در این دوره از مسابقات به مقام قهرمانی رسیدند.
گفتنی است: در این دوره از مسابقات آمادگی جسمانی بیش از ۶۵ ورزشکار از ۱۵ شهرستان استان در ۵ رده سنی با یکدیگر به رقابت پرداختند که عنوان قهرمانی کسب نمودند و مجوز سهمیه جهت حضور در مسابقات کشوری را دریافت نمودند که در این تیم خانمها نرگس رامش، مهناز باقر شیرودی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی بابل حضور داشتند.
قابل ذکر است در رشته دارت نیز که با حضور ۱۷ تیم از ۱۷ شهر استان برگزار گردید تیم دارت بسیج شهرستان بابل در مسابقات به مقام قهرمانی دست یافت که در این تیم خانم زینب کاظمی و خانم دکتر صدیقه شیرخانی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی بابل حضور داشتند که مجوز شرکت در مسابقات کشوری را کسب نمودند.

همچنین در بخش انفرادی  خانم مهدیه علی زاده در رشته طناب زنی موفق مقام اول و خانم نرگس آقا بزرگ زاده در  رشته دارت مقام دوم را  کسب نمودند.