درخشش اورژانس 115 بابل در سومین المپیاد علمی قطب شمال ایران

رئیس اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل از درخشش کارشناسان اورژانس بابل در سومین المپیاد علمی قطب شمال ایران خبر داد و گفت: دو عنوان نخست حاصل این رقابتها برای بابل بوده است.

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رمضانی گفت: سومین المپیاد علمی مهارتي مراکز فوریتهای ناحیه قطب شمال ایران شامل دانشگاه های (مازندران، گیلان، گلستان، بابل، سمنان و شاهرود در مجتمع پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد.
دکتر میرسعید رمضانی رئیس اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: در این دوره 46 نفر از پرسنل اورژانس دانشگاههای علوم پزشکی قطب شمال به رقابت پرداختند که اورژانس بابل توانست برای اولین بار دو عنوان برتر را نصیب خود کند.
این مسئول ادامه داد: خانم نرگس حسینقلی پور در آیتم تریاژ تلفنی و خانم مهسا روحانی در آیتم اعزام و راهبری آمبولانس توانستند رتبه برتر را تصاحب کنند و مجوز حضور در نهمین المپیاد کشوری به میزبانی مشهد را کسب کنند.