برگزاری کارگاه "آشنایی با سامانه آزمونهای استدلال بالینی"

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل از برگزاری کارگاه "آشنایی با سامانه آزمونهای استدلال بالینی"  در بیمارستان آیت ا... روحانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مریم قائمی امیری گفت: کارگاه "آشنایی با سامانه آزمونهای استدلال بالینی"ویژه اعضای محترم هیات علمی و دستیاران تخصصی رشته های پزشکی 18 آبان ماه 1402 در سالن دکتر خالق نژاد مرکز آموزشی درمانی آیت ا... روحانی توسط معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر مریم قائمی امیری مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل  بیان داشت: این کارگاه که با برنامه ریزی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و هماهنگی مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه توسط مهندس قاسم فدایی فرد، کارشناس فنی سامانه ارزشیابی فرادید در دو قسمت اجرا گردید.

وی  ادامه داد: در قسمت اول به موضوع آشنایی اعضای هیات علمی و دستیاران با کلیات اجرای آزمونهای استدلال بالینی و نحوه پاسخدهی به سوالات در سامانه فرادید پرداخته شد و در قسمت دوم که اختصاص به اعضای محترم هیات علمی بالینی داشت؛ نحوه طراحی سوالات  KF و PMP در سامانه ارائه گردید.