درگذشت عضو هیات امنا دانشگاه علوم‌پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، با نهایت تأسف و تألم درگذشت زنده‌یاد جناب آقای مهندس محمدهادی اردبیلی عضو هیات‌امنا دانشگاه علوم پزشکی بابل را تسلیت می‌گوییم.

وی در صبحگاه روز شنبه بیستم آبانماه هزار و چهارصد و دو در یکی از بیمارستانهای تهران و پس تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
از خداوند منان برای زنده‌یاد «اردبیلی» رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت داریم.
مهندس محمد هادی اردبیلی یکی از برجسته‌ترین و انقلابی‌ترین مدیران صنعت مس ایران بوده‌اند که به عنوان نخستین مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران پس از انقلاب اسلامی، بسیاری از طرح‌های توسعه‌ای و اصلاحات را در این حوزه انجام داده‌اند.

وی راه انداز پایشگاه آبادان پس از جنگ تحمیلی بود، ایشان همچنین در حوزه دیپلماسی و بین‌الملل نیز فعالیت‌های موثری داشته‌اند و به عنوان سفیر ایران در نروژ به تشیع و اندیشه اسلامی خدمت‌های بزرگی کرده‌اند.

ایشان به عنوان پدر صنعت مس کشور شناخته می‌شوند و از یاران امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب بوده‌اند.
پیکر ایشان روز یکشنبه در شهر ستان بابل درکنار مقبره پدر و مادر بزرگوارشان به خاک سپرده می شود.