سایت خیرین دانشگاه علوم پزشکی بابل راه اندازی شد

رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین حوزه سلامت دانشگاه از راه اندازی سایت خیرین دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر اکبرزاده‌پاشا گفت: در یک سال گذشته با پیگیری های مستمر، تشکیل جلسات متعدد و مستمر با موسسات خیرین دانشگاه و واحدهای تابعه، اطلاعات و داده ها بعنوان سامانه تجمیع شده مربوط به حوزه خیرین سلامت جمع آوری گردید.
دکتر اباذر اکبرزاده پاشا رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین حوزه سلامت دانشگاه بیان داشت: بر همین اساس و با اطلاعات موجود سایت اطلاع رسانی به آدرس Khayerin.mubabol.ac.ir طراحی و راه اندازی شد.
وی ادامه داد: در این سایت اطلاعات و اخبار این حوزه، معرفی موسسات خیرین سلامت و عملکرد آنها، نیازمندی های بیمارستان ها، معرفی پروژه های انجام شده و در دست اقدام واحدهای تابعه دانشگاه و .. بارگزاری شده است.