خرید و راه اندازی اولین دستگاه سیمولیشن شمال کشور در بابلسر توسط دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از خرید و راه اندازی اولین دستگاه سیمولیشن شمال کشور در بابلسر توسط این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه گفت: در راستای سیاستهای دولت خدمتگزار و به جهت عدالت در دسترسی به خدمات تشخیصی و درمانی و نیز کاهش پرداخت از جیب مردم ،خرید و راه اندازی اولین و تنها دستگاه سی تی سیمولاتور شمال کشور، به منظور شبیه سازی درمان بیماران سرطانی در بیمارستان شهید رجایی بابلسر توسط دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل انجام شد.
دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: هزینه این دستگاه در بازار آزاد حدود ۳۰۰ میلیارد ریال بوده که دانشگاه علوم‌پزشکی بابل توسط هیات امنای ارزی آن را تهیه و نصب نمود.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، مبلغ ۶۵ میلیارد ریال جهت راه‌اندازی بخش و خرید تجهیزات جانبی این دستگاه هزینه شده است.
دکتر سیدعلی مظفرپور تصریح کرد: این دستگاه ۲۰ اسلایس ساخت کمپانی زیمنس است که مجهز به لیزرهای پیشرفته به منظور افزایش دقت و سهولت شبیه سازی درمان می باشد.
وی در همین راستا ادامه و گفت: اولین مرحله در پروسه درمان بیماران نیازمند رادیوتراپی، تصویربرداری از بیمار است، که تصویربرداری با این دستگاه، به دلیل استفاده از نرم افزار شبیه ساز، تأثیری مستقیم بر افزایش کیفیت تشخیص، کیفیت درمان بیماران و کاهش عوارض درمان خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بیمارستان شهید رجایی بابلسر یکی از ۷ بیمارستان تابعه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل می باشد.