آتش سوزی یک دستگاه آمبولانس در بابل خسارت جانی نداشته است

رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم‌پزشکی بابل از آتش سوزی یک دستگاه آمبولانس در بابل خبر داد و گفت: یک دستگاه آمبولانس عملیاتی، در محل استقرار آمبولانس های مرکز اورژانس ۱۱۵ بابل به دلیل نقص فنی ناشی از فرسودگی، دچار آتش سوزی و سپس موجب انفجار کپسول های اکسیژن موجود در داخل کابین خودرو گردید که با حضور پرسنل محترم آتش‌نشانی اطفا شد

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رمضانی گفت: فرسودگی بیش از حد آمبولانس ها، در موارد متعدد منجر به از کار افتادن یا آسیب به آنها شده است که لزوم تامین آمبولانس های جدید توسط وزارت بهداشت را بیشتر می کند.

وی افزود: خوشبختانه این اتفاق، خسارت جانی نداشته است، اما نگرانی ها برای اتفاقات بعدی احتمالی وجود دارد.

رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم‌پزشکی بابل بیان داشت: از نمایندگان محترم مجلس که همواره در کنار دانشگاه بوده اند، تقاضا می شود در جهت تامین حداقل ۱۲ آمبولانس مورد نیاز دانشگاه، حمایت های لازم را داشته باشند.

این مسئول ادامه داد: از خیرین محترم هم که تا به حال همواره به ناوگان اورژانس کمک کرده اند، کمال تشکر را داریم.