کسب 4 عنوان برتر پژوهشی استان توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل

بیست‌ وچهارمین دوره گرامی‌داشت هفته پژوهش و فناوری استان مازندران در بابلسر برگزار شد و از پژوهشگران برتر تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رجب نیا گفت: بیست‌وچهارمین دوره گرامی‌داشت هفته پژوهش و فناوری استان مازندران و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان با شرکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌ علم و فناوری، مراکز رشد و موسسات تحقیقاتی با شعار« پژوهش و فناوری، پیشران رشد تولید و مهار تورم » به میزبانی دانشگاه مازندران در شهر بابلسر برگزار شد.
دکتر مهدی رجب‌نیا معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: دکتر علی رستمی استادیار پژوهشی گروه انگل شناسی پزشکی دانشگاه بعنوان پژوهشگر برتر در گروه پژوهشگران علوم پزشکی، دکتر الهه فردوسی شاهاندشتی در بخش طرح های پژوهشی/فناورانه تقاضا محور و دکتر کیارش سالکی در بخش جشنواره دانشجویان نخبه و برگزیده استان به عنوان برترین های استان در این همایش معرفی شدند.

وی همچنین افزود: نشریه علمی «طب داخلی کاسپین» دانشگاه بعنوان یکی از 3 نشریه برتر استان مازندران برگزیده شد.