آموزش مدیریت بحران در حوادث و بلایا ویژه پرستاران بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل به منظور ارتقاء دانش و مهارت کادر سلامت در فرایند مدیریت بحران و ایجاد آمادگی در مواجهه با بحران، دوره آموزشی مراقبت پرستاری در حوادث و بلایا ویژه پرستاران در بیمارستان آیت ا... روحانی(ع) بابل برگزار شد.

این دوره ها توسط دفتر مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل طی سه جلسه برنامه ریزی شد و بهنام اسبکیان دکترای مدیریت بحران، مباحثی شامل آشنایی با تهدیدات شیمیایی، بیولوژیکی، رادیواکتیو و هسته ای، آشنایی با تریاژ در مصدومین با تعداد انبوه، آشنایی با اقدامات حمایتی و درمانی در مصدومین و ... را به شرکت کنندگان آموزش داد.
این جلسات در طی سال به صورت مدون و مستمر برگزار خواهد شد و مباحث تخصصی بحران برای پرستاران منتخب مراکز دولتی و خصوصی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل ارائه خواهد شد.