نشست تشکل های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل با سرپرست معاونت سیاسی استانداری مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، به دعوت تشکل های دانشجویی دانشگاه و بمناسبت هفته بزرگداشت مقام دانشجو دکتر قاسم عزیززاده گرجی ، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران و فرماندار ویژه شهرستان بابل  در سالن توانمندسازی این دانشگاه حاضر شدند و پاسخگوی مطالبات مطرح شده دانشجویان بودند.

دکتر مظفر پور رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت الاسلام نیکزاد ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر اصغرنیا معاون فرهنگی و دانشجویی نیز در این جلسه حضور داشتند .
در این جلسه مسائلی از قبیل ساماندهی موارد مصرف ارز ترجیحی در بحث دارو و درمان، ثبات مدیریت در سطح استان، رسیدگی به مناطق کمتر برخوردار شهرستان ، پسماند ،ترافیک افسار گسیخته شهری بابل، جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز و توجه ویژه به بخش فرهنگی دانشگاه از سوی دانشجویان مطرح شد.