كاشت نهال به ياد اهداكنندگان عضو در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم روز درختکاری با حضور دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت الاسلام دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر محمدیان معاون درمان، جمعی از خانواده‌های اهدا کنندگان عضو، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

گفتنی است: تعداد 150 نهال به نام جانبخشان مرگ مغزی شهرستان بابل در قطعه‌ «بهشت زندگی» ویژه اهداکنندگان عضو در حد فاصل کتابخانه مرکزی و دانشکده طب سنتی غرس شد.
قابل ذکر است: در دانشگاه علوم پزشکی بابل از سال 1385 تاکنون 100 اهدا عضو صورت گرفت.
هر فرد مرگ مغزي در صورتي كه خانواده اش خيلي زود براي اهدا عضو رضايت دهند، مي تواند جان حداقل هشت نفر و تا 53 نفر را نجات دهد، بر اساس آمارها، هر 10 دقيقه يك نفر به فهرست انتظار پيوند عضو اضافه مي شود، هر دو ساعت يك نفر به خاطر نرسيدن عضو پيوندي جان خود را از دست مي دهد.
كليه ‌ها، قلب، كبد، پانكراس، روده، ريه ها، استخوان، مغز استخوان و برخي بافت هاي بدن از جمله پوست و همچنين قرنيه چشم ، تاندون ، غضروف و دريچه قلب از پيوندهاي متداول است.