هفدهمین جشنواره شهید مطهری و گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و گرامیداشت مقام استاد با حضور دکتر حسن حسن نتاج نماینده منتخب مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه، اساتید، دانشجویان و کارمندان توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه در محل سالن دکتر خالق نژاد مرکز آموزشی درمانی آیت الله روحانی بابل برگزار گردید.

گفتنی است: در این مراسم از فرآیندهای برتر آموزشی که به منظور ارتقاء آموزش پزشکی در حیطه های مدیریت و رهبری آموزشی، یاددهی و یادگیری، یادگیری الکترونیک، ارزشیابی آموزشی، طراحی و تولید محصولات، تدوین و بازنگری برنامه آموزشی تقدیر به عمل آمد.

در این جشنواره دکتر سیدعلی مظفر پور رئیس دانشگاه به ارائه گزارش عملکرد دانشگاه پرداختند.

سپس دکتر منصور بابایی معاون آموزشی دانشگاه گزارشی از موافقت هیات بورد داروسازی جهت راه اندازی دانشکده داروسازی دانشگاه ارائه نمود.

در ادامه این جشنواره، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی خانم دکتر قائمی امیری؛ به تبیین برنامه های سال جدید مرکز پرداخت.

قابل ذکر است: پیگیری مطالبات اعضای هیات علمی و تلاش در جهت دستیابی به جایگاه اصلی دانشگاه علوم پزشکی بابل با توجه به قدمت و سطح علمی آن، از نکات مورد اشاره سخنرانی دکتر حسن نتاج نماینده منتخب بابل بوده است.

گفتنی است: حجت الاسلام دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به صورت مجازی سخنانی را به پاسداشت مقام استاد ارائه نمودند.

همچنین در این مراسم از زحمات آقای دکتر یدالله زاهد پاشا به پاس خدمات بیش از 30 ساله ایشان در جهت ارتقا سلامت جامعه، آموزش و اخلاق پزشکی تقدیر بعمل آمد.

در انتهای این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره زنده یاد دکتر سلیمان محجوب، استاد بیوشیمی این دانشگاه از برگزیدگان جشنواره شهید مطهری (اساتید نمونه، اساتید مشاور نمونه و گروه های آموزشی برتر ) و همچنین اساتید ارتقاء یافته و اساتید بازنشسته تقدیر بعمل آمد.

جهت مشاهده اسامی اساتید نمونه اینجا کلیک کنید.