غربالگری رایگان دهان و دندان

دکتر موعودی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل اظهار کرد: این طرح در سال گذشته بر روی بیش از ۴۰۰۰ هزار نفر صورت پذیرفت. احسان موعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت افزود: طرح غربالگری سرطان دهان در راستای تشخیص زودرس این بیماری در این دانشکده انجام خواهد شد و با افزایش تعداد پایگاه در سطح شهرستان بابل ، امیرکلا، بابلسر به کار خود طبق سنوات گذشته ادامه خواهد داد.

دکتر احسان موعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت

وی افزود: در حال حاضر تستهای غربالگری برای سرطانهای شایع در کشور توسط پزشکان انجام می شود و به علت هزینه های بالای این برنامه و امکانات زیادی که نیاز دارد مراکز بهداشتی نمی توانند آن را انجام دهند. موعودی با بیان اینکه تشخیص دیررس سرطان به علت تاخیر در مراجعه بیماران به پزشک است افزود: آگاهی از علائم بیماری در تشخیص زودرس موثر است. وی تصریح کرد: در صورت شناخت عوامل خطر ساز و پرهیز از آنان احتمال بروز بسیاری از سرطانها را می توان کاهش داد، بهبود شیوه زندگی و تغذیه مناسب نیز بسیار تاثیر گذار است. وی در توضیح بیشتر بیان کرد: آموزش دندانپزشکان برای مواجهه با بیماران خاص از سرگردانی این بیماران در مطب های دندانپزشکی جلوگیری می کند. وی تاکید کرد: فعالیت پزشکان دهان ودندان ودندانپزشکان همپوشانی دارند و گروه دهان ودندان در دانشکده دندانپزشکی به ضایعات دهانی وسرطانها وبیماریهایی با تظاهر دندانی می پردازد. موعودی یادآور شد: در بیماریهای دهان با تظاهرات دندانی ممکن است دندانپزشک عمومی نتواند مشکل بیمار راحل کند و در این صورت این بیماران به پزشکان دهان ودندان ارجاع داده می شوند. وی افزود: با تعامل بین متخصصین مختلف پزشکی و دندانپزشکی در جهت تشخیص و درمان سریعتر بیماران پر مخاطره اقدام موثر خواهد شد.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی ماما

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی روز جهانی ماما را به همکاران تلاشگر در این عرصه تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:
۱۰ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /19 /18
پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت اعیاد شعبانیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل طی پیامی سالروز بزرگداشت زیباترین ماه شعبان و فرخنده میلادسرحلقه عاشقان ودلدادگان حضرت امام حسین (ع) واسطوره وفا وتندیس فداکاری حضرت ابوالفضل العباس (ع) و همچنین گرامیداشت مقام پاسدار وجانباز را به پاسداران وجانبازان شاغل دردانشگاه وخانواده های ایشان تبریک گفتند.
۱۰ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /18 /18
۱۱ اردیبهشت ولادت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز مبارک باد

سالگرد میلاد حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، روز جانباز نام گذاری شده است. عباس علیه السلام بزرگ جانباز تاریخ انسانیت است که صحنه کربلا را تجلیگاه ایثار و جانبازی نمود. فداکاری های برادر رشید امام حسین علیه السلام در تاریخ بشر مانندی ندارد. دست حیدرآسای عباس علیه السلام شعر زیبای عشق و ایثار در راه ولایت را با خون سرخ بر زمین تفتیده، کربلا نگاشت، و راه و رسم عاشقی و شیوه جانبازی را به جهانیان آموخت.
۰۹ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /16 /18