برگزاری مراسم نکوداشت روز دانشجو با حضور ریاست دانشگاه

به مناسبت فرا رسیدن روز 16 آذر(روز دانشجو) مراسم بزرگداشتی با حضور دکتر ربیعی ریاست محترم دانشگاه،معاونین ،جمعی از مدیران و دانشجویان در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،به مناسبت فرا رسیدن روز 16 آذر(روز دانشجو) مراسم بزرگداشتی با حضور دکتر ربیعی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل ،معاونین ،جمعی از مدیران و دانشجویان مورخ 16/9/93 در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد . در این مراسم ابتدا دکتر عمویی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک روز 16 آذر (روز دانشجو) این روز را روز رشادتهای دانشجویان ومبارزه با سلطه استکبار خواند واظهارنمودند: شهدای 16 آذر 1332 خون خود را در را ه جلوگیری از سلطه استکبار فدا کردندکه درآن روز سه دانشجوی مسلمان احمد قند چی ،محمد شریعت رضوی ،مصطفی بزرگ نیا در اعتراض به حضور نیکسون به شهادت رسیده بودند و اگر دانشجویان ما به یک وحدت و هم دلی مجهز شوند دشمنان نمی تواند به انقلاب ما ضربه وارد کنند. در ادامه دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز 16 آذر (روز دانشجو )را به همه دانشجویان و اساتید تبریک گفته و این روز را روز استکبار ستیزی عنوان کرد ، وی با اشاره به اینکه دانشجویان قشر برگزیده ای از جامعه هستند که باید به پیشرفت علمی ،عملی و پژوهشی دست پیدا کنند تا نقش ارزنده ای در اداره مملکت داشته باشند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اذعان داشت : اگر امروز شاهد آرامش و امنیت و پیشرفت های روز افزون علمی و دیگر پیشرفت های جامعه هستیم مدیون خون شهدای عزیزمان خواهیم بود. گفتنی است : در این مراسم پرسش وپاسخ دانشجویان با ریاست دانشگاه ومعاونین دانشگاه وتجلیل دانشجویان ممتاز و برگزیدگان مسابقات علمی وفرهنگی از دیگر برنامه های این مراسم بوده است.