هزینه دوهزار و پانصد میلیارد تومانی برای بیماران شیمیایی و سرطانی در کشور

مصطفی قانعی در سومین همایش ملی تازه‌های سلولی و مولکولی در بیماری‌های غیر واگیر در سالن همایش بیمارستان آیت الله روحانی بابل...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مصطفی قانعی در سومین همایش ملی تازه‌های سلولی و مولکولی در بیماری‌های غیر واگیر در سالن همایش بیمارستان آیت الله روحانی بابل، اظهارکرد: همکاری علوم پایه بالینی مهم‌ترین روش حل مشکلات حوزه پزشکی وموفقیت قابل توجهی درکشور در عرصه درمان مصدومان شیمیایی به دست آورده است. رئیس انستیتو پاستور ایران، خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات شایع کشور از جمله بیماری های قلبی وعروقی و سرطان به وسیله تحقیقات مولکولی و سلولی قابل درمان بوده و می‌توان با این روش، نه تنها از بروز بیماری‌ها جلوگیری کرد بلکه به دست آوردهای خوبی در حوزه درمان نیز دست یافت. قانعی با اشاره به اینکه امروزه خانواده‌ها تمایل دارند فرزندانشان جراح یا پزشک بالینی شوند، یادآور شد: پایه اصلی درمان امروزه، علوم پایه است. ومی بایست دراین زمینه اقدامات فرهنگی صورت پذیرد. این مقام مسئول از فعالیت دوازده هزار هیات علمی و شش هزارمحقق درحیطه علوم پایه در کشور خبر داد.