پیام تبریک دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روزپزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با صدور پیامی روز پزشک را به پزشکان این مرز وبوم تبریک گفت: متن پیام بدین شرح می باشد: گر طبیبانه بیایی به سر بالینم به دو عالم ندهم ،لذت بیماری را ، اول شهریور زاد روز حکیم فرزانه ابو علی سینا ،روز پزشک و پنجم شهریور میلاد عالم فرهیخته محمد زکریای رازی ،روز دارو ساز بر پزشکان و دارو سازان و همه تلاشگران عرصه سلامت ،مبارک باد . امید است همت و درایت و اندیشه والایتان در راه کاستن از آلام بیماران ،منتج به اثرات مطلوب و نتایج نیکو ،گردد . (توفیقات الهی همیشه رفیق راهتان باد. )