پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی طی پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به اعضاء هیئت علمی، دانشجویان،دانش پژوهان، آموزگاران ودانش آموزان تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد. آغاز سال تحصیلی 95-94ونخستین روزهای ماه مهربانی،ماه آغازین علم آموزی برکلیه اساتید، دانشجویان،دانش پژوهان، آموزگاران ودانش آموزان مبارک باد. علم ودانش جوهر ذاتی انسانها وفراگیری وتحقیق وتتبع، فن آوری و حرکت به سوی شرکت ها وسازمان های دانش بنیان ، وظیفه همه صاحبان خرد، به ویژه دانشجویان عزیز است . ضمن آرزوی توفیق برای کلیه عزیزان ، امید است با رعایت کلیه موازین آموزشی و اخلاق حرفه ای در همه شئون زندگی موفق وموید باشید.