برگزاری اولین جلسه شورای قطب یک فناوری اطلاعات در دانشگاه

اولین جلسه شورای قطب یک فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال 95 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل روز سه شنبه مورخ 1395/02/21 ساعت 9 الی 13 در سالن EDC دانشگاه برگزار گردید.در این...

اولین جلسه شورای قطب یک فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال 95 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل روز سه شنبه مورخ 1395/02/21 ساعت 9 الی 13 در سالن EDC دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه که با حضور مدیران IT دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه یک برگزار شد در خصوص مسایل و مشکلات این حوزه در منطقه شمال بحث و بتادل نظر گردید و مدیران IT دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، بابل، گیلان، گلستان، سمنان و شاهرود گزارش عملکرد خود را در حوزه های HIS، سپاس، مجازی سازی، توسعه دولت الکترونیک و سامانه یکپارچه سیب ارائه دادند.