تجلیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از برادران نوشاد ونیما عالمیان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکبی بابل، نوشاد ونیما عالمیان دو ورزشکاربابلی که در رشته تنیس روی میز به المپیک ریو راه یافتند توسط دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل واعضاء هیئت رئیسه دانشگاه مورد تقدیر وتجلیل قرار گرفتند.

در این نشست دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل،ابتدا ضمن تبریک به این دو برادر بابلی جهت کسب سهمیه المپیک با اشاره به اینکه برادران عالمیان از افتخارات مازندران وبابل خواهند بود.وهمانطور که در ورزش نمونه هستند در اخلاق هم نمونه خواهند بود.وی اظهار امید واری کرد وگفت امید واریم برادران نوشاد ونیما عالمیان بتوانند در المپیک ریو مدال خوش رنگی را کسب کنند تا افتخار دیگربر افتخارات ایران عزیزمان در رشته ورزشی تنیس روی میز اضافه شود.