هفتمین فراخوان گرنت پژوهشگران فرهیخته «نیماد» منتشر شد

مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) جزئیات هفتمین فراخوان گرنت پژوهشگران فرهیخته را اعلام کرد.

گرنت پژوهشگران فرهیخته به منظور تشویق پژوهشگران برتر دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته به وزارت بهداشت که طبق فهرست سامانه علم‌سنجی اعضای هیات علمی وزارت متبوع،  بر اساس بانک اطلاعاتی اسکوپوس، دارای اچ ایندکس ۱۵ یا بالاتر (با حذف #استنادات_نویسندگان اعم از خود و همکاران) باشند اجرا می‌شود

پژوهشگر باید عضو هیأت علمی شاغل در دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته به وزارت بهداشت باشد و واجد پروفایل در سامانه جامع اعضای هیأت علمی به نشانیisid.research.ac.ir باشد.

اعتبار گرنت حداکثر مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال (۲۵ میلیون تومان) است.

فرم ارسال طرح برای این گرنت به روزرسانی شده و چنانچه در فرم‌ دوره‌های قبلی ارسال شود مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد.

سامانه مدیریت پژوهش این موسسه از اول لغایت ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۹۸ آماده ثبت طرح‌های پژوهشگران واجد شرایط است و این مهلت تمدید نخواهد شد.

لطفا قبل از ارسال طرح، راهنمای متقاضیان را در نشانی زیر «به دقت» مطالعه کنید: