صدور ۲۲۰ پروانه صلاحیت حرفه ای جدید برای پرستاران بابل در فاز چهارم

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، محمد امام قلی زاده مدیر پرستاری دانشگاه از صدور ۲۲۰ پروانه صلاحیت حرفه ای جدید برای پرستاران بابل در فاز چهارم خبر داد.

محمد امام قلی زاده گفت: از سال ۱۳۹۵ تاکنون جهت ۴۴۳ پرستار در بابل، پروانه صلاحیت حرفه ای طی ۴ مرحله توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر و به پرستاران واجد شرایط اعطا گردید.

وی با اشاره به اینکه فاز چهارم اعطای پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاران در بابل به اجرا درآمد گفت: پروانه صلاحیت حرفه ای ابزاریست جهت اطمینان از صلاحیت بالینی پرستاران ارائه دهنده خدمت که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به هر پرستار پس از احراز شایستگی های لازم مبتنی بر استانداردهای حرفه ای تعلق می گیرد.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطر نشان کرد: در آینده، کسب پروانه صلاحیت حرفه ای، جهت ایفای هرگونه نقش و ارائه خدمات پرستاری در عرصه هایی چون سطح جامعه و مراکز و موسسات بهداشتی، درمانی، آموزشی و توانبخشی دولتی (کشوری و لشکری)، غیر دولتی (خصوصی، تامین اجتماعی، خیریه و...) و مراکز مشاوره و ارائه خدمات پرستاری در منزل به افراد، خانواده ها، گروه ها و جوامع الزامی می باشد.