ارائه خدمات دارویی در هفت داروخانه بیمارستانهای دولتی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر محسن رضازاده معاون غذا و دارو دانشگاه از ارائه خدمات دارویی در هفت داروخانه بیمارستانهای دولتی بابل خبر داد.

دکتر محسن رضازاده گفت: هفت داروخانه دولتی درهفت بیمارستان دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل مشغول ارائه خدمات دارویی به بیماران بستری و سرپایی هستند.
وی با اشاره به اینکه بخش عمده ای از دریافت کنندگان این خدمات از داروخانه های دولتی بابل جز بیماران خاص وسرطانی هستند که به این بیماران  براساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو تخفیفات دارویی داده می شود، گفت: ضمنا علاوه بربیماران شهرستان بابل بسیاری از بیماران از سایر شهرستانها نیز این خدمات دارویی را دریافت می کنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: به سه داروخانه شهرنیز مجوز توزیع داروهای خاص وشیمی درمانی از سوی معاونت دارو وغذای دانشگاه صادر گردید که مشغول ارائه خدمات دارویی به بیماران بابلی و کل استان می باشند.
وی افزود: مجوز داروخانه آموزشی ۱۳ آبان با تائید سازمان غذا و دارو  برای دانشگاههایی که دانشکده داروسازی دارند صادر می گردد.
دکتر رضازاده بیان داشت: با توجه به اينكه قيمت كالاهاي سلامت محور از سوي سازمان غذا و دارو به داروخانه ها ابلاغ مي گردد،  ملاك قيمت فروش داروها فاكتور خريد داروخانه ها يا سايت سازمان غذا و دارو  مي باشد و همشهریهای عزیز هرگونه سوالی درخصوص قیمت دارو یا کمبود دارو دارند با سامانه ۱۴۹۰ یا ۱۹۰  و یا با شماره ۳۲۲۰۰۹۵۸ تماس بگیرند.