کلنگ زنی دوازدهمین پایگاه اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر لعلی از کلنگ زنی دوازدهمین پایگاه اورژانس 115 بابل در روز شنبه مورخ ۱۲ مرداد ماه خبر داد.

دکتر لعلی گفت: کلنگ احداث پایگاه جاده ای احمدچاله پی به عنوان دوازدهمین پایگاه شهرستان بابل با حضور مسوولین شهرستان، مسوولین دانشگاه و بخش لاله آباد به زمین زده شد.
وی ادامه داد: زمین این پایگاه توسط خیر نیک اندیش آقای آقا نژاد به مساحت ۲۱۰ مترمربع اهدا گردید و همچنین ساختمان پایگاه توسط نیکوکار گرامی آقای رضازاده ساخته خواهد شد.
رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: این پایگاه کار امداد رسانی مناطق جاده قدیم آمل و بخشهای وسیعی از لاله آباد را تحت پوشش قرار خواهد داد.
دکتر لعلی ادامه داد: با تلاشهای انجام گرفته از طرف سازمان اورژانس بابل و حمایتهای شهرداری و شورای شهر امیرکلا ان شالله به زودی ساخت پایگاه در کمربندی امیرکلا هم نهایی خواهد شد.
وی اظهار داشت: فعلا مشکل عمده اورژانس بابل در حیطه کمبود پایگاه در داخل شهر بابل می باشد که با تلاشهای اورژانس بابل و مسوولین شهرستان در حال اقدام می باشد.
این مسئول افزود: سازمان اورژانس بابل با توجه به رایگان بودن تمام خدمات و محدودیت اعتبارات مصوب نیازمند ورود خیرین سلامت شهرستان بابل جهت ارائه خدمات بهتر و بیشتر به همشهریان بزرگوار است.