مدال برنز «دوی‌امدادی» چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به بابل رسید

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، ، تیم دوی امدادی دانشجویان دانشگاه موفق به کسب مدال برنز رقابت‌های المپیاد ورزشی دانشجویان شدند.

گفتنی است نخستین روز این رقابت‌ها به میزبانی شهر تبریز برگزار شد و تیم دوی امدادی ۱۰۰*۴ متر دانشگاه توانست پس از دانشگاه‌های شیراز و اصفهان به مقاوم سوم دست یافت.

همچنین این تیم با مربیگری میترا خانجانی، سرپرستی زبیده پورحسین و با حضور دانشجویان صبا موسوی، سمانه فلاح، فاطمه پارسیانی و زهرا علوی پس از یک دوره تمرینات فشرده و مستمر توانست به مقام سوم این رقابت‌ها دست یابد.

معاونت فرهنگی‌ودانشجویی موفقیت ارزشمند این تیم را به اعضای کاروان ورزشی و همچنین تمامی دانشگاهیان گرامی دانشگاه تبریک عرض می‌نماید .