قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

ثبت نام اینترنتی و حضوری پذیرفته شدگان سال ۱۳۹۸ متعاقبا بصورت روزانه از طریق لینک زیر اعلام می گردد:

وبسایت معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی بابل

کانال تلگرام دانشگاه علوم پزشکی بابل

اطلاعیه شماره ۱ زمان ثبت نام دانشجویان جدیدالورد سال ۱۳۹۸

شروع ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۶/۲۷ لغایت روز یکشنبه ۹۸/۶/۳۱

شروع ثبت نام حضوری از روز دوشنبه مورخ ۹۸/۷/۱ لغایت روز چهارشنبه ۹۸/۷/۳

تاریخ شروع کلاس ها شنبه ۶ مهر ۱۳۹۸

اطلاعیه های بعدی متعاقبا" اعلام می گردد

اطلاعیه شماره ۲ ثبت نام دانشجویان جدیدالورد سال ۱۳۹۸

با عرض سلام و تبریک به مناسبت موفقیت شما در آزمون سراسری سالجاری این دانشگاه

پذیرفته شده گرامی: قبل از اینکه وارد سامانه اینترنتی شوید راهنمای ثبت نام را با دقت مطالعه نموده و طبق راهنمای ثبت نام عمل نماید.

تذکر: ابتدا تصویر مدارک ذیل را اسکن و با فرمت JPEG ذخیر ه نمائید. ضمنا" حجم فایل نباید از 100 kb بیشتر باشد و در صورت عدم تطابق عکس ارسالی با عکس مورد نظر اندازه آن را استاندارد نموده و دوباره ارسال نمائید.

زمان ثبت نام اینترنتی : کلیه دانشجویان پذیرفته شده نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 99-98 موظف
می باشند طبق برنامه زمان بندی جهت ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه تاریخ 27 لغایت یکشنبه 31/6/98 اقدام نمایند.

تذکر: ثبت نام اینترنتی ثبت نام مشروط بوده و زمانی این ثبت نام تائید نهایی می گردد که کلیه مدارک تحویل گرفته شده توسط کارشناس دانشگاه ،در زمان مقرر تائید گردد ،در صورت نقص در پرونده یا عدم دریافت مدارک، انتخاب واحد دانشجو از سیستم حذف و تا زمان تکمیل مدارک، مجاز به حضور در کلاس نمی باشد.

مدارک مورد نیازجهت ثبت نام اینترنتی

1. اسکن یک قطعه عکس جدید 4×3 (خواهران با پوشش اسلامی کامل)

2. اسکن کل شناسنامه

3. اسکن پشت و روی کارت ملی

4. اسکن کارت پایان خدمت، کارت معافیت دائم، کارت معافیت موقت پزشکی در مدت اعتبار آن (در صورت داشتن)

فرمهای ذیل دانلود و تکمیل شده در روز تحویل مدارک به کارشناس مربوطه ارائه گردد.

فرمهای آموزشی:

1- فرم شماره 1 (برای کلیه پذیرفته شدگان)

2- فرم شماره 4 (برای پذیرفته شدگان منطقه یک رزمندگان و ایثارگران)

3- فرم شماره 6 (برای پذیرفته شدگان منطقه 2 و 3)

تذکر: تمام مدارکی که در ثبت نام اینترنتی اسکن و ارسال نموده اید را در قالب یک CD و یک برگ کد رهگیری در روز تحویل مدارک به همراه داشته باشید.

مدارک ثبت نام حضوری:

1- اصل دیپلم، پیش دانشگاهی، ریز نمرات دوسال ماقبل دیپلم، ریز نمرات پیش دانشگاهی از هر کدام اصل و دو سری تصویر آن

2- اصل شناسنامه و 5 سری تصویر کامل آن

3- کارت ملی اصل و 5 سری تصویر آن

4- عکس تمام رخ 4×3 مربوط به سالجاری 18 قطعه

5- تصویر صفحه اول دفترچه بیمه یک برگ

6- فرم های دانلودی فوق الذکر در ثبت نام اینترنتی

تذکر مهم: کلیه پذیرفته شدگان با مراجعه به دفتر پیشخوان با در دست داشتن مدارک دیپلم و پیشدانشگاهی مراجعه برای تائیدیه تحصیلی اقدام و رسید دفتر پیشخوان مربوط به دیپلم و پیش دانشگاهی را در زمان ثبت نام حضوری برای تکمیل پرونده ارائه نمایند.

توجه:

- کد کاربری، کد ملی و کلمه عبور شماره داوطلبی می باشد

زمان ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه تاریخ 27 لغایت یکشنبه 31/6/98 می باشد.

تذکر: در صورت مشکلی در ثبت نام اینترنتی همکاران محترم در ساعات اداری با شماره
 45 و 32208143  -202 داخلی  پاسخگو می باشد.

- تحویل مدارک حضوری در ساعت اداری از روز دوشنبه 1/7/98 لغایت چهارشنبه 3/7/98 بر اساس حروف الفبا بشرح ذیل در سالن شهید مهرداد ناظری دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام می گردد.

روز دوشنبه تاریخ  1/7/98 ثبت نام حضوری ترتیب حروف اول نام خانوادگی

الف- ب-پ-ت-ث-ج-چ-ح-خ-د-ذ

روز سه شنبه 2/7/98

رز-س-ش-ص-ض-ط-ظ-ع-غ

روز چهارشنبه 3/7/98

ف-ق-ک-گ-ل-م-ن-و-ه-ی

تذکر مهم: شروع ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه مورخ 27/6/98 لغایت روز یکشنبه 31/6/98

اطلاعیه های بعدی متعاقبا" اعلام می گردد

اطلاعیه شماره ۳ ثبت نام دانشجویان جدیدالورد سال ۱۳۹۸

برای دریافت اطلاعیه کلیک کنید

برای ثبت نام اینترنتی کلیک کنید .(زمان ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه تاریخ ۲۷ لغایت یکشنبه ۹۸/۶/۳۱ می باشد.در قسمت نوع کاربری ،دانشجویان جدیدالورود را انتخاب نمایید.)

جهت دریافت فرم های ثبت نامی کلیک کنید

تذکر۱: جهت ثبت نام حضوری پرینت از کد رهگیری ثبت نام اینترنتی و ارائه به همراه مدارک الزامی می باشد.

تذکر ۲: از پذیرفته شدگان نیمه اول و دوم به طور همزمان ثبت نام بعمل می آید.

تذکر ۳:اطلاعیه های بعدی متعاقبا" اعلام می گردد

اطلاعیه شماره ۴ ثبت نام دانشجویان جدیدالورد سال ۱۳۹۸

قابل توجه دانشجویان گرامی

ضمن تبریک شروع دوره دانشجوئی، با توجه به الزام معاینات بدو ورود به دانشگاه توجه به نکات زیر جهت انجام معاینات بهداشتی و پزشکی قبل از ثبت نام دانشگاه ضروری می­باشد.

۱- کلیه دانشجویان جدیدالورود صفحه ۱ و ۲ فرم مراقبت پیوست را که شامل مشخصات فردی، سوابق بیماری در فرد و خانواده وی، غربالگری سلامت روان، سوء مصرف مواد و رفتارهای تغذیه ای است را تکمیل نمایید.

۲- دانشجویان بومی جهت انجام ارزیابی اولیه ، معاینات پزشکی(صفحه ۳و۴ فرم)  و تکمیل پرونده الکترونیک با در دست داشتن فرم مراقبت نزد پزشک خانواده خود مراجعه نمایند.

۳- دانشجویان سایر استانها جهت انجام ارزیابی اولیه، معاینات پزشکی(صفحه ۳و۴ فرم) و تکمیل پرونده الکترونیک با در دست داشتن فرم مراقبت به مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت و یا خانه بهداشتی نزدیک محل سکونتشان مراجعه نمایند.

۴- دانشجویان بومی که ساکن شهر هستند و پزشک خانواده شهری ندارند می­توانند جهت انتخاب پزشک خانواده و انجام معاینات اقدام نمایند و یا به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت خود مراجعه نمایند.

۵-پس از انجام معاینات  وتکمیل پرونده سلامت فرم مراقبت ممهور بمهر پزشک ­گردد.

۶- در صورت ارجاع به پزشک متخصص، فرم مراقبت ممهور به مهر پزشک متخصص نیز گردد.

۷-به همرا داشتن  فرم مراقبت تکمیل شده در روز ثبت نام الزامی بوده و به همراه سایر مدارک تحویل معاونت آموزشی گردد.

۸- دانشجو دفترچه بیمه خود را هنگام مراجعه به پزشک به همراه داشته باشد.

جهت دریافت فایل های مربوطه کلیک کنید.