جلسه پیگیری و هماهنگی ساخت پروژه دانشکده پرستاری رامسر

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری رامسر، جلسه پیگیری برای هماهنگی ساخت پروژه دانشکده با حضور مسئولین شهری برگزار شد.

این جلسه با حضور نماینده تنکابن، رامسر و عباس آباد، فرماندار، رئیس شورای شهر، معاون شهردار و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل و جمعی از مدیران و مسئولین برگزار گردید.

در این جلسه پس از گزارش دکتر شمسعلی نیا رئیس دانشکده، دکتر زاهد پاشا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل از روند پیگیری و مکاتبات انجام شده تاکنون گزارشی را ارائه نمودند.

همچنین  مسئولین شهرستان رامسر ضمن تشکر و قدردانی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بابل، آمادگی خود را جهت هرگونه حمایت و مساعدت در جهت اجرایی شدن پروژه اعلام کردند.

در این جلسه روند فعالیت های آینده در جهت تحقق هر چه سریعتر پروژه مشخص گردید.

قابل ذکر است دانشکده پرستاری رامسر یکی از نه دانشکده دانشگاه علوم پزشکی بابل می باشد.