افتتاح پایگاه اورژانس جاده ای احمدچاله‌پی در بابل

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ابوالقاسم لعلی از افتتاح پایگاه جاده ای احمد چاله پی در نهمین روز از دهه مبارک فجر خبر داد.

دکتر ابوالقاسم لعلی رئیس سازمان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر گفت: پایگاه جاده ای اورژانس پیش بیمارستانی احمدچاله پی با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل، ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل، نماینده مردم شریف شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی، بخشدارو امام جمعه مردم لاله آباد و جمعی از مسوولین شهرستانی و محلی افتتاح شد.

رئیس سازمان اورژانس دانشگاه بیان داشت: پایگاه احمد چاله پی برای پوشش امداد رسانی حدود ۳۰ هزار نفر از مردم بخشی از لاله آباد، کمربندی جنوبی بابل، و بلوار شهید صالحی  و به عنوان امدادی کمکی به جاده جدید آمل به بابل و  بخشی از مناطق شهری شهر بابل خدمات رسانی خواهد کرد.

وی گفت: این پایگاه با بودجه ای حدود پانزده میلیارد ریال توسط خیرین منطقه ( آقای خلیل آقانژاد به عنوان خیر اهداکننده زمین و آقای کریم رضازاده به عنوان سازنده بنا) ساخته شد و با بودجه ای حدود پنجاه میلیارد ریال و جهت تامین آمبولانس و نیرو و تجهیزات امدادرسانی توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل تامین اعتبار شد.

دکتر لعلی اذعان داشت: از دهه فجر پارسال تاکنون ۳ پایگاه به جمع پایگاههای اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل اضافه شده (پایگاه کمربندی امیرکلا، یک پایگاه شهری بابل و پایگاه احمدچاله پی) و در حال حاضر ۱۴ پایگاه اورژانس در مناطق مختلف شهرستان بابل در حال امداد رسانی به مردم شهرستان می باشند و در حال ساخت ۵ پایگاه دیگر در مناطق مختلف شهرستان بابل هستیم که انشالله تا شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ بخش زیادی از این پایگاهها به بهره برداری خواهد رسید.