یادواره شهدا و ایثارگران مدافع سلامت شهرستان بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، یادواره شهدا و ایثارگران مدافع سلامت شهرستان بابل با حضور خانواده شهدای سلامت، دکتر سیدعلی مظفرپور سرپرست دانشگاه، حجت الاسلام نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر نیکزاد رئیس نظام پزشکی بابل، مدیران، کارکنان، دانشجویان و مسئولین شهری در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

قابل ذکر است حجت الاسلام نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر نیکزاد رئیس نظام پزشکی با سخنرانی در این مراسم یاد و خاطره مدافعان سلامت را که در دوران سخت کرونا در خط مقدم بیمارستان ها حضور داشتند، یادآور شدند و ایثار و از خودگذشتگی شهدای مدافع سلامت را الگوی نسل آینده دانستند.

گفتنی است این مراسم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بابل و نظام پزشکی شهرستان بابل برگزار شد.